نشا فلفل دلمه ای

2,000

کاشت فلفل دلمه ای ممکن است به دو صورت انجام شود. عده ای بذر آن را در مزرعه خود می کارند و منتظر می شوند تا رشد کند و در نهایت به بار بنشیند. عده ای دیگر، نشا فلفل دلمه ای را می کارند

دسته: برچسب:

توضیحات

فلفل دلمه ای یا فلفل شیرین یکی از سبزیجات پرطرفدار و پرکاربرد است. گیاهی یک ساله دارد که به سرما حساس است. کاشت این گیاه ممکن است به دو صورت انجام شود. عده ای بذر آن را در مزرعه خود می کارند و منتظر می شوند تا رشد کند و در نهایت به بار بنشیند. عده ای دیگر، نشا فلفل دلمه ای را می کارند کاشت این گیاه ممکن است به دو صورت انجام شود. عده ای بذر آن را در مزرعه خود می کارند و منتظر می شوند تا رشد کند و در نهایت به بار بنشیند. عده ای دیگر، نشا فلفل دلمه ای را می کارند. نشاء فلفل دلمه ای در واقع گیاهچه ای دارای چند برگ است که در طی مدت زمان مشخص و تحت شرایط محیطی خاص رشد داده شده و آماده انتقال به مزرعه یا گلخانه می شود. هر کدام از این روش ها، اصول و قوانینی دارند که اگر به خوبی رعایت شود در نهایت منجر به تولید بهترین محصول خواهد شد.

نشا فلفل دلمه ای 656589656200321نشاکاری بهتر است یا کاشت مستقیم بذر؟

با توجه به منطقه ای که در آن زندگی می کنید باید تصمیم بگیرید که از کدام روش استفاده کنید. گیاه فلفل دلمه ای به نور و گرمای کافی نیاز دارد. بنابراین اگر محل زندگی شما گرم است و تابستان طولانی دارد می توانید بذر ها را مستقیما در مزرعه بکارید. اما اگر فصل گرمای طولانی ندارید و نمی توانید زمان زیادی را در انتظار رشد و بارور شدن گیاه بمانید، روش نشاکاری را انتخاب کنید.  اگر می خواهید، فلفل دلمه ای را در سطح وسیع پرورش دهید، باز هم ما روش نشاکاری را به شما پیشنهاد می کنیم.

کاشت نشاء فلفل دلمه ای چه مزایایی دارد؟

نشاکاری مزایای فراوانی دارد که برخی از آنها به شرح زیر می باشند:

  • می توانید نشا های قوی و سالم را برای کاشت در مزرعه انتخاب کنید.
  • چنانچه از روش نشا کاری استفاده کنید، فلفل دلمه ای های شما زودتر به بار می نشینند.
  • به بذر کمتری نیاز خواهید داشت و این، از نظر اقتصادی مقرون به صرفه تر است.
  • مزرعه شما محصول یکنواخت تری خواهد داشت.
  • با ارائه فلفل دلمه ای نوبرانه و زودرس به بازار، سود بیشتری می کنید.
  • با کوتاه کردن فصل رشد، می توانید تعداد دفعات بیشتری محصول برداشت کنید.
  • از آنجا که نشا، در شرایط محیطی ایده آل پرورش داده می شود، از آفات و امراض مختلف در امان خواهد بود.
  • دیگر با مشکلاتی چون پوسیدن یا خراب شدن بذر ها، جابجایی آنها توسط حشرات و پرندگان و… دست و پنجه نرم نمی کنید.
  • دیگر نیازی به تنک کردن و حذف علف های هرز مزرعه که کاری طاقت فرسا است نخواهید داشت.
  • پرورش نشا فلفل دلمه ای حدود ۱۰ هفته به طول می انجامد. در این دوره می توانید استفاده بهینه از مزرعه خود بکنید.

مراحل به عمل آوردن نشا فلفل دلمه ای

کاشت فلفل دلمه ای کار چندان سختی نیست. این گیاه را حتی می توانید در گلدان بکارید و فلفل مورد نیاز خود را تأمین کنید. کافیست با مراحل کاشت این سبزی پرخاصیت آشنا شوید. ابتدا باید نشا های فلفل را رشد دهید و آماده کاشت کنید. اگر قصد دارید فلفل دلمه ای را در داخل گلدان بکارید و در منزل نگهداری کنید اهمیتی ندارد در چه فصلی از سال کاشت آن را انجام دهید. اما اگر نشا ها را برای کاشت در مزرعه آماده سازی می کنید بهتر است از آغاز نیمه دوم فصل زمستان دست به کار شوید. در این صورت تا گرم شدن هوا، نشا های شما نیز آماده انتقال به مزرعه خواهند شد. برای آماده سازی نشا ها مراحل زیر را انجام دهید:

  1. بذرهای فلفل دلمه ای را تهیه کنید و آنها را چند ساعتی در آب ولرم بخیسانید. اگر در سال های قبل فلفل دلمه ای کاشته بودید می توانید از بذر آنها استفاده کنید. در غیر این صورت می توانید آن را از گلخانه یا مراکز باغبانی خریداری نمایید.
  2. ظروفی را که قرار است بذرها را در آن بکارید از خاک مناسب و حاصل خیز پر کنید. می توانید از گلدان ها ظرف های کوچک استفاده کنید، سوراخی در قسمت زیرین آنها ایجاد کنید. اگر قصد دارید تعداد زیادی نشا پرورش دهید، بهترین کار، استفاده از سینی نشا است.
  3. بذر های فلفل دلمه ای را در عمق دو سانتی متری بکارید. در هر ظرف سه عدد فلفل دلمه ای بکارید. به میزان کافی آب به گیاه بدهید. توجه داشته باشید که در طول دوران پرورش نشا، هرگز نباید اجازه دهید خاک آن خشک شود.
  4. سینی نشا را در محلی که نور و گرمای مناسب داشته باشد قرار دهید. گیاه فلفل دلمه ای به سرما حساس است. بذر آن برای رویش به حداقل دمای ۲۱ درجه سلسیویس نیاز دارد. در ضمن نور آفتاب نیز نقش مهمی در رشد آنها دارد. اگر اتاق یا خزانه شما به نور آفتاب دسترسی ندارد می توانید از نور لامپ های فلوئور سنت استفاده کنید.
  5. پس از گذشت چند هفته، نشا های ضعیف را حذف کنید تا نشاهای دیگر بهتر رشد کنند و قوی تر شوند.
  6. نشا ها را بعد از چند هفته برای قرار گرفتن در محیط بیرون آماده سازی کنید. برای این کار، آنها را در معرض نور مستقیم خورسید قرار دهید. کم کم پنجره را باز کنید و در هوای آزاد قرار دهید.
نشا فلفل دلمه ای 9878654210032112چگونه نشا فلفل دلمه ای را به مزرعه یا گلخانه انتقال دهیم؟

با گرم شدن هوا می توانید نشا های آماده شده را به مزرعه انتقال دهید. بهترین زمان این کار با توجه به مکانی که در آنجا زندگی می کنید از اوایل تا اواخر فصل بهار متغیر است. بنابراین عجله نکنید. صبر کنید تا موعد مناسب فرا برسد. جهت کاشت نشاء فلفل دلمه ای این کار ها را انجام دهید:

  1. مکان مناسب برای کاشت فلفل دلمه ای را آماده سازی کنید. مطمئن شوید که باغ شما دارای خاکی مناسب برای کاشت این گیاه است. در ضمن نیاز گیاه فلفل دلمه ای به نور مستقیم آفتاب را نیز در نظر داشته باشید. مکانی را انتخاب کنید که نور خورشید به آنجا می تابد.
  2. با استفاده از بیلچه باغبانی، گودال هایی با عمق مناسب حفر کرده و نشاء های فلفل دلمه ای را درون آن بکارید و سپس اطراف آن را دوباره پر کنید. فاصله هر دو نشا با همدیگر حدود نیم متر باشد.
  3. مقداری کود به خاک بدهید تا نشاها از آن تغذیه کنند. توجه داشته باشید که از میزان مناسبی کود استفاده کنید. کود بیش از حد نه تنها باعث رشد بهتر و بیشتر گباه نمی شود بلکه به آسیب می رساند.
  4. فلفل دلمه ای هایی را که کاشته اید به طور منظم آبیاری کنید تا رشد کنند. میزان آب لازم برای رشد گیاه در هر منطقه متفاوت است. اما به طور کلی، گیاهی که تازه کاشته شده است بیشتر از گیاه بالغ نیاز به آبیاری دارد.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “نشا فلفل دلمه ای”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “نشا فلفل دلمه ای”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *